Események

29 ápr
Tehetséges tanulók bemutatkozása, valamint a különböző élménypontokon műhelymunka várja az érdeklődőket a DE Kossuth Lajos Gyakorló Gimnáziuma és Általános Iskolája Arany János téri feladatellátási helyén.
26 ápr
„Az alfa generáció, avagy az anyatejjel szívott digitalizmus…” címmel Juhász Béla Szilárd online mentálhigiénés tanácsadó tart előadást a Mentálhigiénés és Esélyegyenlőségi Központ szervezésében.
26 ápr
„Bőrünk csak egy van. Hogyan vigyázhatunk rá?” címmel Juhász István, a DE ÁOK Bőrgyógyászati Tanszék egyetemi tanára tart előadást a Szenior Egyetemen.
23 ápr
A Debreceni Egyetem Általános Orvostudományi Kara és Népegészségügyi Kara ad otthont a XXXIV. Országos Tudományos Diákköri Konferencia Orvos - és Egészségtudományi Szekciónak.

Tisztelt Felhasználó!

 

A Debreceni Egyetem kiemelt fontosságúnak tartja a rendelkezésére bocsátott, illetve birtokába jutott személyes adatok védelmét. Ezúton tájékoztatjuk Önt, hogy a Debreceni Egyetem a 2018. május 25. napján hatályba lépett Általános Adatvédelmi Rendelet alapján felülvizsgálta folyamatait és beépítette a GDPR előírásait az adatkezelési és adatvédelmi tevékenységébe. A felhasználók személyes adatait a Debreceni Egyetem korábban is teljes körültekintéssel kezelte, megfelelve az érvényben lévő adatkezelési szabályozásoknak. A GDPR előírásait követve frissítettük Adatvédelmi Tájékoztatónkat, amelyet az alábbi linkre kattintva olvashat el: Adatkezelési tájékoztató. DE Kancellária VIR Központ