Események

22 máj
Aitor Cano Ramos (Spanyolország) mesterszakos diplomakoncertjén – többek között – Mozart, Debussy és Rahmanyinov műveit hallhatja a közönség.
22 máj
„A rendszeres fizikai aktivitás és sporttevékenységek immunológiai hatásai időskorban” címmel Papp Gábor, a Sporttudományi Intézet laborvezető orvosa tart előadást a Debreceni Egyetem tudományos ismeretterjesztő sorozatában.
22 máj
Szeged, Budapest, Kiskőrös és Eger után a Debreceni Egyetem Egyetemi és Nemzeti Könyvtárába „vándorol” a Neumann Társaság első fél évszázadát bemutató NJSZT50 című kiállítás.
22 máj
„Perfectivity: A Bundle of Properties” címmel Galia Hatav, a University of Florida professzora tart előadást a Bölcsészettudományi Kar Angol-Amerikai Intézet meghívására.

Tisztelt Felhasználó!

 

A Debreceni Egyetem kiemelt fontosságúnak tartja a rendelkezésére bocsátott, illetve birtokába jutott személyes adatok védelmét. Ezúton tájékoztatjuk Önt, hogy a Debreceni Egyetem a 2018. május 25. napján hatályba lépett Általános Adatvédelmi Rendelet alapján felülvizsgálta folyamatait és beépítette a GDPR előírásait az adatkezelési és adatvédelmi tevékenységébe. A felhasználók személyes adatait a Debreceni Egyetem korábban is teljes körültekintéssel kezelte, megfelelve az érvényben lévő adatkezelési szabályozásoknak. A GDPR előírásait követve frissítettük Adatvédelmi Tájékoztatónkat, amelyet az alábbi linkre kattintva olvashat el: Adatkezelési tájékoztató. DE Kancellária VIR Központ