Események

14 nov
„Kellemeset a hasznossal – hogyan lehet élmény a munka?” címmel Héder-Rima Mária (DE, GTK) tart előadást a HKSzK Hallgatói Karrierközpont szervezésében.
14 nov
„A Horthy-rendszer születése” címmel rendez tudományos konferenciát a Debreceni Egyetem Bölcsészettudományi Kar Történelmi Intézete.
13 nov
A szászcsávási zenekar erdélyi, kik-küküllő menti magyar, román és cigány népzenei konvertjével folytatódik a „Cigányzenészek a Kárpát-medencében” sorozat.
13 nov
Barangolás a historikus zene világában a Debreceni Régizene Együttessel.

Tisztelt Felhasználó!

 

A Debreceni Egyetem kiemelt fontosságúnak tartja a rendelkezésére bocsátott, illetve birtokába jutott személyes adatok védelmét. Ezúton tájékoztatjuk Önt, hogy a Debreceni Egyetem a 2018. május 25. napján hatályba lépett Általános Adatvédelmi Rendelet alapján felülvizsgálta folyamatait és beépítette a GDPR előírásait az adatkezelési és adatvédelmi tevékenységébe. A felhasználók személyes adatait a Debreceni Egyetem korábban is teljes körültekintéssel kezelte, megfelelve az érvényben lévő adatkezelési szabályozásoknak. A GDPR előírásait követve frissítettük Adatvédelmi Tájékoztatónkat, amelyet az alábbi linkre kattintva olvashat el: Adatkezelési tájékoztató. DE Kancellária VIR Központ