Események

27 Feb
A Debreceni Egyetem Közművelődési Titkársága szervezésében február 27-én a Világjáró Klubban Jóga Attila Zarándokút Saint-Jean-Pied-de-Port-tól a Santiago de Compostela-ig címmel tart előadást.
27 Feb
Balogh Károly, a Vállalkozók és Munkáltatók Országos Szövetsége (VOSZ) Hajdú-Bihar Vármegyei Szervezete elnöke lesz a DEVik Klub következő találkozójának vendége.
27 Feb
Újabb, a mesterséges intelligenciával foglalkozó workshopot szervez a Debreceni Egyetem Egyetemi és Nemzeti Könyvtár február 20-án és 27-én, kedden 14 órától az Élettudományi Könyvtár III.emeleti előadótermében.
25 Feb
Újra koncertezik a Sonus ütőegyüttes, a közönség legközelebb február 25-én, vasárnap 19 órakor nézheti meg az együttes következő fellépését a Debreceni Egyetem Zeneművészeti Kar Liszt termében.

Tisztelt Felhasználó!

 

A Debreceni Egyetem kiemelt fontosságúnak tartja a rendelkezésére bocsátott, illetve birtokába jutott személyes adatok védelmét. Ezúton tájékoztatjuk Önt, hogy a Debreceni Egyetem a 2018. május 25. napjától kötelezően alkalmazandó Általános Adatvédelmi Rendelet alapján felülvizsgálta folyamatait és beépítette a GDPR előírásait az adatkezelési és adatvédelmi tevékenységébe. A felhasználók személyes adatait a Debreceni Egyetem korábban is teljes körültekintéssel kezelte, megfelelve az érvényben lévő adatkezelési szabályozásoknak. A GDPR előírásait követve frissítettük Adatvédelmi Tájékoztatónkat, amelyet az alábbi linkre kattintva olvashat el: Adatkezelési tájékoztató. DE Kancellária VIR Központ

A tájékoztatót megismertem.