Események

16 Dec
Idén is megrendezi téli diplomaosztó ünnepségét a Mezőgazdaság-, Élelmiszertudományi és Környezetgazdálkodási Kar. A végzős hallgatók december 16-án veszik át oklevelüket a Debreceni Egyetem Főépületének Díszudvarán.
11 Dec
Kuriózummal várjuk a közönséget a Konzervatóriumi Esték koncertsorozat következő előadásán, ahol a a zene mellett a tánc és az irodalom is kiemelt szerepet kap. A rendezvény az egymást erősítő művészeti élmény erejével mutatja be a kortárs alkotásokat.
11 Dec
Az MTA Debreceni Területi Bizottsága és az MTA DAB Matematikai, Fizikai, Informatikai Szakbizottság Fizikai Munkabizottsága online előadóülést tart az idei Nobel-díjak ismertetésére.

Tisztelt Felhasználó!

 

A Debreceni Egyetem kiemelt fontosságúnak tartja a rendelkezésére bocsátott, illetve birtokába jutott személyes adatok védelmét. Ezúton tájékoztatjuk Önt, hogy a Debreceni Egyetem a 2018. május 25. napjától kötelezően alkalmazandó Általános Adatvédelmi Rendelet alapján felülvizsgálta folyamatait és beépítette a GDPR előírásait az adatkezelési és adatvédelmi tevékenységébe. A felhasználók személyes adatait a Debreceni Egyetem korábban is teljes körültekintéssel kezelte, megfelelve az érvényben lévő adatkezelési szabályozásoknak. A GDPR előírásait követve frissítettük Adatvédelmi Tájékoztatónkat, amelyet az alábbi linkre kattintva olvashat el: Adatkezelési tájékoztató. DE Kancellária VIR Központ

A tájékoztatót megismertem.